Laatste update: 06-11-2017

Beste Aspargosleden,

Over enkele dagen is het alweer zover. Het is tijd voor het jaarlijkse SV Aspargos mixtoernooi. Het wordt dus weer eens hoog tijd voor het jaarlijkse husselen van alle leden.

Dit jaar zal op ZATERDAG 16 december 2017 dit grootse spektakel weer plaatsvinden in onze thuisbasis sporthal ’t Haeren.

Ook dit jaar zullen alle PARTNERS  ook weer uitgenodigd worden. We hopen dan ook van harte dat iedereen weer volop aanwezig is.

Het mixtoernooi is een gezelligheidstoernooi voor alle A-B jeugd, senioren, recreanten, leden van de gezelligheidsclub, scheidsrechters, trainers, coaches, ondersteunende en ere-leden, overige binnen  SV Aspargos actieve personen én partners. De teams worden d.m.v. de alom bekende traditionele loting vastgesteld en zullen ongeveer even sterk zijn. Er wordt op recreatief niveau een balletje gespeeld en de dag wordt afgesloten met een gezellig feest voor jong en oud.

Het sportieve gedeelte zal plaatsvinden tussen 19:30 en ……. uur. Voor een hapje tussendoor wordt gezorgd.

Net als vorig jaar zullen de teams pas bekend gemaakt worden op de dag van het toernooi.  Zo denken wij dat we de vijandige spreekkoorden op de velden en in de kantine kunnen vermijden. Natuurlijk word er ook weer een thema gekoppeld aan dit toernooi, Het thema van dit jaar luidt als volgt:

Het Thema van 2017:

Griezel!

De joker blijft natuurlijk wel in leven! Jullie moeten deze dag zelf creatief aan de slag om deze zo optimaal mogelijk te gebruiken. Lever je als team geen Joker in dan krijg je 4 punten in mindering. Maak je je er te gemakkelijk van af bij het samenstellen van een joker (dit beslist de organisatie) dan krijg je 2 punten in mindering. Bij het samenstellen van een zeer originele joker krijg je 2 extra punten.

De teams zullen om 20: 00 uur bekend gemaakt worden waarna jullie exact 30 minuten de tijd krijgen om een originele joker samen te stellen…

Vanaf nu kun je je voor het mixtoernooi opgeven! 

Klik hier voor het aanmeldformulier.

 

Doe dit snel, maar in ieder geval vóór 9 december a.s.

LET OP: Latere inschrijvingen kunnen NIET meer verwerkt worden!!!

Sportieve groeten en tot ZATERDAG 16 december,

 

De T&M-Commissie

Timo Muijsers