Laatste update: 05-08-2016

Lidmaatschap

Iedereen kan lid worden van SV Aspargos. Klik hier voor het aanmeldformulier. Dit moet i.v.m. de handtekening voor automatische incasso uitgeprint worden en per post bij het secretariaat ingeleverd worden.

Lidmaatschap mutaties kunnen doorgegeven worden door links in het menu op “mutatieformulier” te klikken en de wijziging door te geven.

Wil je weten wat SV Aspargos te bieden heeft, voor nieuwe leden heeft SV Aspargos een welkomsboekje. Momenteel is het welkomsboekje in revisie en zal z.s.m. gepubliceerd worden. Voor informatie stuur even een e-mail naar onze secretaris via secretariaat@aspargos.nl.

Leden van SV Aspargos zijn contributie verschuldigd. Klik hier voor de actuele contributiebedragen.


Statuten en huishoudelijk reglement

Klik op onderstaande links om de statuten en het huishoudelijk reglement van SV Aspargos te downloaden. Voor het bekijken van de statuten en huishoudelijk reglement heb je Acrobat Reader nodig, klik dan hier !

Statuten en huishoudelijk reglement zijn nog niet digitaal beschikbaar. Wil je statuten en huishoudelijk reglement inzien, neem dan contact op met onze secretaris. Contact informatie staat hierboven !