Laatste update: 02-04-2017

Geachte heer/mevrouw,

Na een helaas afgezegde editie 2016 zijn wij druk bezig de volgende editie tot een succes te maken. Net als voorgaande jaren organiseert SV Aspargos aan het einde van de zomer, vóór het nieuwe seizoen, een buitentoernooi voor de jeugd op sportpark “D’n Haspel” in Grubbenvorst. Dit is een uitgelezen kans om uw jeugdteams te laten oefenen voor de nieuwe competitie. Verder is het voor de jeugd natuurlijk ontzettend leuk om samen met een heleboel andere jeugd uit de regio, onder een lekker nazomers zonnetje, een hele dag te genieten van een geweldige dag volleybal.

 

Voor het SV Aspargos Jeugdtoernooi van dit jaar, dat zal plaatsvinden op zondag 3 september, willen we de jeugdteams van uw vereniging weer van harte uitnodigen. De opzet van het toernooi is gelijk gebleven aan de voorgaande edities, dus een 1 daags toernooi. Alle categorieën zijn vertegenwoordigd, van A-jeugd tot CMV niveau 1, verdeeld in meisjes en jongens. Het toernooi begint om 10.00 uur (aanmelden vóór 09:30 uur) en duurt ongeveer tot 16:00 uur. Voor de kleinsten onder ons (CMV niveau 1 t/m 3) zal het toernooi rond 13:00 uur eindigen en bovendien dit jaar gratis zijn. Mocht u na het aanmelden binnen 1 week geen reactie hebben, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via onderstaand e-mail adres.

 

Zoals voorgaande jaren, worden er bij CMV niveau 1 t/m 3 géén scheidsrechters ingezet. De teambegeleiders of ouders nemen in dit geval de “wedstrijdleiding en puntentelling” voor hun rekening. Ter ondersteuning zijn er 2 “centrale scheidrechters” ter beschikking. Dit principe wordt volledig ondersteund door de NeVoBo. Het principe wordt al vanaf 2007 op het SV Aspargos Jeugdtoernooi toegepast. In alle andere categorieën zullen de wedstrijden door scheidsrechters van SV Aspargos in goede banen worden geleid.

U kunt uw jeugdteams inschrijven door het online-inschrijfformulier vóór 20 augustus a.s. in te vullen op www.aspargos.nl. Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Vanwege facilitaire- en capaciteitsredenen kunnen we maximaal 130 teams laten deelnemen. Dit betekent dus vol=vol. Het inschrijfgeld (bedragen zie hieronder) dient in ieder geval vóór 1 september te worden overgeschreven op IBAN: NL85 RABO 0117 7949 37 t.n.v.  SV Aspargos o.v.v. ‘Jeugdtoernooi 2016’ en “verenigingsnaam”. Let op: Uw deelname is pas definitief na betaling. Indien SV Aspargos het toernooi onverhoopt dient af te gelasten vanwege weersomstandigheden/calamiteiten dan zal 50% van de inschrijfgelden worden terugbetaald. Indien u team(s) heeft opgegeven die niet komen opdagen of binnen 7 werkdagen voor aanvang van het toernooi worden afgemeld dan zal er géén terugbetaling van de inschrijfgelden geschieden.

 

Wij hopen u en uw jeugdteams op 3 september a.s. in Grubbenvorst te mogen verwelkomen, zodat we samen de jeugd een fantastische volleybaldag kunnen bieden.

 

Met sportieve groeten,

SV Aspargos Toernooi & Materialen commissie

 

Inschrijfgelden SV Aspargos Jeugdtoernooi 2017

Meisjes A € 22,50
Meisjes B € 22,50
Meisjes C € 22,50
Meisjes Niveau 6 € 15,00
Meisjes Niveau 5  € 15,00
Jongens A € 22,50
Jongens B € 22,50
Jongens C € 22,50
Jongens Niveau 6 € 15,00
Jongens Niveau 5  € 15,00
Circulatie Niveau 4            € 15,00
Circulatie Niveau 3 € 0,-
Circulatie Niveau 2 € 0,-
Circulatie Niveau 1 € 0,-