April 2022: jaargang 4, editie 4

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws. Het clubblad en de nieuwsbrief, zoals ze de afgelopen jaren zijn verschenen, worden vervangen door het SV Aspargos Clubnieuws. Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.
Er komen een aantal oude en vertrouwde rubrieken terug vanuit het clubblad en de nieuwsbrief. Denk hierbij aan informatie over recente activiteiten, de agenda en links met handige informatie.
Ook vinden jullie wat nieuwe rubrieken in deze mailing. Vind jezelf terug op foto's uit de oude doos of als supporter in de spotlight. Ook kun je kijken of iemand iets van jou wil weten in de volleyvlogvraag. 
Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Woordje van de voorzitter
 
Tijdens het schrijven van dit woord probeer ik heel even te relaxen, na toch weer een heel apart seizoen om weer energie opdoen voor de laatste loodjes en de opstart van het nieuwe seizoen. Het seizoen is klaar, maar er wordt nog volop getraind en alle commissies zijn bezig om alles weer klaar te maken voor komend seizoen en ook worden de laatste activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan de Aspargos Aardbeien Actie (AAA) en er volgt in mei weer en leuk mixtoernooi voor leden en introducee. Verder staat er een vriendjes en vriendinnetjes training op de planning en last but not least het KAMP.  Leuk om te zien dat alle activiteiten weer volop doorgang kunnen vinden. Ik hoop dan ook dat iedereen kan terugkijken op een leuk, sportief en geslaagd seizoen.
 
Ook zijn de eerste plannen gemaakt voor een Bölkes en Ballen toernooi i.s.m. Schutterij Sint Jan. Hou de nieuwsbrieven (facebook, instragram en onze eigen site) goed in de gaten.  
 
Ik wens iedereen heel veel plezier met de aankomende activiteiten en de trainingen.  
 
Tot gauw 
 
Ergens in Grubbenvorst eo. in de sporthal.
 
Barry Peute
Voorzitter SV Aspargos 

 

 

Paaseieren Rapen

Tweede Paasdag werd samen met Schutterij St Jan het jaarlijkse paaseieren rapen georganiseerd. Wat was het weer leuk, mede door het prachtige weer! Wil je alle foto's bekijken? Klik dan hier.

 

 

 

Het Recreanten Mix-team stelt zich voor

Van raadslid tot technisch schrijver, van jonge moeder tot opa, van man tot vrouw en alles daartussen, van 34 tot 72, het is niet voor niets dat we het mix-team heten. Het mix-team bestaat uit dames recreanten die ook wedstrijden spelen, heren recreanten en de mix-groep. Iedereen die zin heeft om een lekker potje te volleyen is bij ons van harte welkom.
De heren recreanten zijn met net te weinig spelers om wedstrijden te kunnen spelen. Dus mocht je nog iemand weten …..
Trainen doen we wekelijks op de donderdag. Naast volleyen houden we er ook van om het gezellig te hebben samen. Zo is er elke eerste donderdag van de maand darten, samen met leden van oud heren recreanten teams.
In ons team zitten spelers die net begonnen zijn met volleyen, maar ook spelers die dit al jaren doen.
Na een jarenlange volleybal carrière hebben Francien Crommentuyn en Jaak Hendriks aangegeven na dit seizoen te stoppen. Francien en Jaak, we gaan jullie missen. Jullie zijn ook na dit seizoen van harte welkom voor de “derde helft”.
 
Het Recreanten Mix-team

 

 

 

Uit de oude doos
SV Aspargos bestaat al sinds 1965. Door de jaren heen zijn er al heel wat activiteiten geweest. Waaronder het jeugdkamp van 2000,  het afsluitingsfeest van 2003 maar ook de boerenbruiloft van 2005 het Glow in de Dark toernooi van 2016 of samen naar de kwalificatiewedstrijd van het Nederlands dameselftal in 2020. Zie hieronder enkele foto's uit ons archief. 

 

 

 

Sponsoren
Ook deze maand bedanken wij weer onze sponsoren die hun steentje bijdragen aan onze vereniging. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

Klik op de naam van de sponsor voor een link naar de website.

Coenders Lottum
Puur By Ilse
Cafetaria Harry
Zon Fruit & Vegetables 
Holland Flower
Straten Schilderwerken
Seacon Logistics
A+G Transporten Venlo

 

Geboren

Mees.
Zoon van Tim en Janneke Engels-Alberts en broertje van Floor.
Namens SV Aspargos feliciteren we hen met de geboorte van Mees.

 

 

 

 

Activiteitenkalender:

2 juni: Kids proeftraining
10 t/m 12 juni: Jeugdkamp

 

 

Beste clubleden,

Sinds kort heeft SV Aspargos een nieuwe vertrouwenspersoon.
Loek den Otter draagt na vele jaren vertrouwenspersoon te zijn geweest, het stokje over aan Hannie Verstegen. We danken Loek voor al die jaren discreet en vertrouwelijk werk voor SV Aspargos.
Hannie is al vele jaren lid van Aspargos en speelt in het mixteam van de recreanten. Ze zal in het komende Clubnieuws uitleg geven over de taken en wat ze kan betekenen als vertrouwenspersoon.
 
Hannie Verstegen-Vane
Dopheide 5
5971 GA Grubbenvorst
Tel 077-3662414
Mail: jmj.verstegen@planet.nl

 

 

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de tweede seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten

-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2022 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp