November 2021: jaargang 3, editie 9

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws.  Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.

Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Van de voorzitter

Beste leden


We staan aan de vooravond van een gezellige, spannende tijd. Heb ik het dan over Sinterklaas en Kerstmis....? Eigenlijk wel! Maar ook wil ik terug en vooruit kijken naar ons nieuwe bestuur. We hebben eindelijk een nieuwe secretaris (Wilbert Kusters). Natuurlijk zullen we nog vaak de kennis en kunde van Gert Benders inschakelen, maar we gaan met Wilbert er een leuke en mooie/gezellige tijd van maken. Zo gaan we kijken hoe we de lasten binnen de vereniging kunnen verdelen en hoe we de structuur kunnen aanpassen aan de hedendaagse tijd. 

Nogmaals wil ik iedereen bedanken die aanwezig was op de ALV en daar heeft kunnen zien hoe Esther Luijpers de ZilvereSpargos heeft ontvangen en hoe we afscheid hebben moeten nemen van 2 trouwe bestuursleden (Hay Dings, voorzitter sponsorcommissie en Gert Benders, secretaris). Het moge duidelijk zijn dat we natuurlijk druk zoekende zijn naar een vervanger voor Hay, maar zoals Hay al heeft gezegd komt er zo snel mogelijk een brainstormsessie.

Helaas zal deze sessie even op zich laten wachten gezien de nieuwe Covid-19 perikelen. Gelukkig was er zaterdag nog de wedstrijd van MB1 waarin zij hebben laten zien dat ze ware KAMPIOENEN zijn. Meiden, van harte gefeliciteerd. Hopenlijk kunnen jullie snel gaan volleyballen in de A-jeugd. Heel veel plezier en succes. 

We zijn inmiddels al aan het kijken wat de mogelijkheden zijn mbt trainen gezien de nieuwe Covid-19 maatregelen, hiervan zijn we deels afhankelijk van de Gemeente en willen we wachten wat de NEVOBO gaat doen mbt de competitie.

(zojuist lees ik op Facebook, dat de competities worden uitgesteld......).

NEVOBO
De resterende wedstrijden in het kalenderjaar 2021 voor de Topdivisie en lager worden uitgesteld.
Verenigingen krijgen zo de ruimte om op werkdagen én in het weekend trainingen aan te bieden om binding te houden met hun leden.
Lees het hele bericht

 

 

 

 

Meisjes B1 kampioen

Zaterdag 27 november is SV Aspargos Meisjes B1 team kampioen geworden van de eerste seizoenshelft. Ze spelen als dispensatieteam maar dat maakt de prestatie er niet minder om. Van harte gefeliciteerd meiden ! Names bestuur en leden van SV Asapargos gefeliciteerd.

 

 

ZilvereSpargos voor Esther Luijpers
 
Tijdens de algemene ledenvergadering van SV Aspargos is Esther Luijpers onderscheiden met de ZilvereSpargos. De onderscheiding is een blijk van waardering voor de grote inzet die Esther heeft getoond voor onze volleybalvereniging. Ze is lid sinds 1976 en naast volleyballen is ze actief en actief geweest als trainer en coach, was ze trekker van verschillende jubileumvieringen,  jarenlange medeorganisator van het jeugdkamp en zeer actief lid van de sponsorcommissie. Tijdens de algemene ledenvergadering georganiseerd op 5 november zijn verder Hay Dings en Gert Benders in het zonnetje gezet vanwege hun terugtreden uit het bestuur. Hay heeft jarenlange bijdrage gehad in de sponsorcommissie en Gert is sinds 2004 secretaris van onze vereniging en wordt opgevolgd door Wilbert Kusters. In de ledenvergadering is de situatie binnen de vereniging besproken, op gebied van vrijwilligers, aanwas van nieuwe leden en de situatie rondom Corona.

 

 

Nieuwe secretaris
 
Tijdens de afgelopen ALV van 5 november heeft Wilbert Kusters zich kandidaat gesteld voor de functie van secretaris van SV Aspargos en opvolger van Gert Benders. De ALV heeft met unanieme stemmen voor zijn benoeming gestemd. We willen hier nogmaals Gert van harte bedanken voor al zijn werk als secretaris binnen onze club. Hiervoor heeft hij vorig jaar een lintje gekregen van onze Koning. De volledige overdracht zal in maart 2022 gedaan zijn. Dan zal Wilbert volledig in functie zijn. We wensen ook Wilbert heel veel succes met zijn nieuwe functie.

Namens de publiciteitscommissie
Pieter, Bert, Ilse en Renske

 

 

Sponsoren
Graag willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken voor het ondersteunen van onze club dit jaar. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

 

 

Agenda
      
Heb je nog activiteiten voor de agenda?
Mail ze naar publiciteit@aspargos.nl

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp