Mei 2021: jaargang 3, editie 4

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws.  Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.

Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Beste leden

Finish in zicht?
Eindelijk mag en kan er weer meer. De eerste leden zijn alweer binnen aan het trainen en naar verwachting zal de rest snel volgen (laten we dit hopen, althans). Het is en blijft een zeer vreemd jaar, waarin niemand verder durft te kijken dan 1-2 weken. Ondanks dit wordt er met volle kracht alweer gewerkt aan het nieuwe komende seizoen. Ik hoop dan ook van ganser harte dat we weer een normaal seizoen krijgen waarin we elkaar weer mogen begroeten tijdens een potje volleybal. “Ik kijk er volop naar uit!” Verder in dit clubnieuws kunnen jullie lezen wat wij als vereniging hebben gedaan mbt contributie en zien jullie welke activiteiten er toch alweer gepland zijn. Ik hoop dat we jullie allemaal weer zullen zien op de een of andere manier.
Veel plezier en tot snel

Barry Peute 
Voorzitter SV Aspargos

 

 

Bestuursmededeling

Beste leden,
 
Wat een seizoen en welke competitie? 
Ook het seizoen 2020-2021 stond wederom in het teken van Covid19, hadden we aan het begin van het seizoen nog de hoop om na een aangepaste start toch zeker de tweede seizoenshelft te kunnen gaan spelen zoals we voor Covid19 ook konden spelen. Helaas bleek niets minder waar en werden we zelfs harder getroffen dan seizoen 2019-2020.
Als (Dagelijks) Bestuur hebben we getracht jullie allemaal middels onze maandelijkse nieuwsbrief te blijven informeren over de stand van zaken voor ons als vereniging, dit bleek als binnensportvereniging beduidend minder te zijn dan de buitensporten zoals voetbal en tennis. Op het moment dat er versoepelingen voor de sport werden aangekondigd hebben we deze binnen het bestuur met beide handen aangegrepen en aan jullie, onze leden, aangeboden. 
Desondanks snappen we als bestuur dat het voor de sporters als een verloren jaar gezien kan worden en daarom hebben we als (Dagelijks) Bestuur besloten ook voor het seizoen 2020-2021 een restitutie te verlenen aan alle sportende leden. 
Omdat er nog een aantal kostenposten niet helemaal duidelijk zijn en ook de inkomsten kant niet volledig in beeld is, kunnen we jullie op dit moment nog geen exacte getallen geven over de restitutie maar deze zal voor alle spelende leden gelden ongeacht of je wel of niet verder gaat met volleybal mits tijdig aan de (contributie)betalingsverplichting is voldaan.
 
De reden om het ondersteunend en familielidmaatschap buiten de restitutie te laten vallen zijn de kosten die wij als vereniging maken voor elk ingeschreven lid (denk hierbij o.a. aan softwareprogramma’s, bankkosten en de activiteiten die toch door konden gaan).
In deze nieuwsbrief van mei maken we duidelijk wat de bedragen of percentages welke we aan de spelende leden restitueren zodat wij u de restitutie eerder kunnen terugbetalen dan dat de contributienota voor het nieuwe seizoen bij u in de (digitale) postbus valt.
 
Hopende u voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd maar mocht bovenstaand toch nog vragen oproepen kunt u gerust mailen en/of bellen met een van de Dagelijks Bestuursleden.
 
Namens het Bestuur,
 
Gert Benders
Secretaris

 

 

Restitutie contributie

 Hallo allemaal,
 
Eindelijk, en wat heeft het lang geduurd, er is licht aan de horizon want de eerste versoepelingen zijn doorgevoerd, hopelijk volgen de andere ook snel.
Sinds eind mei mag onze jeugd weer de hal in! Helaas moeten de volwassene leden nog even geduld hebben maar binnenkort kunnen ook die de hal weer in. Samen sullen we ook doorgaan tot begin juli en de buitenvelden zullen mogelijk de gehele zomer beschikbaar blijven.
 
Zoals in het vorige clubnieuws reeds aangegeven hebben we als (dagelijks) bestuur bepaald dat er voor alle spelende leden een restitutie van de contributie zal gelden. Omdat ook de competitie geen doorgang heeft kunnen vinden zal over de volledige contributie (verenigingscontributie en NeVoBo-contributie) de restitutie gelden.
 
Als (dagelijks)bestuur gaan we uit van een normaal seizoen van 10 maanden, elke maand heeft dus een waarde van 10%. Voor het seizoen 2020-2021 (dat voor de meeste teams uit bijna 11 maanden zal bestaan) gaan we dus uit van 10% restitutie per maand. Iedereen zal voor elke maand die we niet mochten volleyballen – door de overheid bepaald –10% worden terugbetaald. 
Wij zijn uitgekomen op onderstaande percentages die we gaan terugbetalen:
N1 t/m N6; B en A-jeugd     30%
Dames 2                              50%
Dames 1                              40%
Recreanten                          50%
 
Bovenstaande kortingen resulteren in een inkomstenderving van bijna 40% op de contributie, natuurlijk zijn er minder kosten maar we houden bepaalde vaste lasten en overige inkomsten (denk o.a. aan de aardbeienactie) hadden we vrijwel niet, daarom kunnen we helaas ondersteunende leden geen restitutie geven.
Wij trachten alles rond 01-06 in onze systemen te hebben staan zodat alles terugbetaald is voordat u de nota van het nieuwe seizoen ontvangt.
Onze zeer gewaardeerde vrijwilligers zullen we ook dit jaar in het zonnetje zetten al zal dat op een aangepaste maar niet minder verdiende wijze uitgevoerd worden.
 
Het bestuur hoopt dat jullie allemaal ondanks de beperkingen toch hebben mogen genieten van het volleybalspelletje en ons voorstel weten te waarderen, mocht e.e.a. toch vragen of opmerkingen oproepen schroom dan niet om (via het secretariaat) contact op te nemen met het bestuur.
 
Namens het bestuur,
 
Gert Benders
Secretaris

 

 

Commissie Volleybal zaken

Wauw…..wat een gedoe…..van binnen trainen naar helemaal niet trainen, dan toch naar buiten om te trainen en nu eindelijk weer naar binnen met de jeugd om te trainen. Helaas is dit voor de senioren nog niet mogelijk, maar hopelijk mag ook dat snel weer.
Wij willen jullie bedanken voor de flexibiliteit van de afgelopen periode. Het was voor iedereen passen en meten, maar samen hebben we er toch het beste van gemaakt en….dat doen we nog steeds!  Achter de schermen zijn we alweer druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De teamindelingen worden gemaakt en er wordt weer gepuzzeld met zaaluren en trainingsschema’s.  Zodra hier meer duidelijkheid over is worden alle leden uiteraard hierover geïnformeerd.
Omdat er zo’n lange tijd niet getraind is hebben we er dit jaar voor gekozen om iets langer door te gaan met trainen bij de jeugd. We willen bij deze onze trainers hiervoor bedanken want zonder hen zou dit niet mogelijk zijn geweest. Dus bij deze:
 

     BEDANKT


Verder hopen we dat iedereen nog een paar weken heerlijk kan trainen en vol frisse moed en energie het nieuwe seizoen tegemoet gaat. 

Silvie, Peter, Lucree en Suzanne

 

 

Recreantencommissie
 
We willen graag iedereen hartelijk danken voor het invullen van de enquête.
Zoals het er nu naar uitziet spelen we volgend seizoen ook weer met 3 teams.
 
We zijn momenteel druk bezig om samen met de Commissie Volleybal Zaken de trainingstijden te verdelen. We zijn al een heel eind opgeschoten, maar de puntjes moeten nog op de i worden gezet. We gaan ervan uit dat we in het volgende clubnieuws de teams en de trainingstijden kunnen presenteren.
 
Zoals de Commissie Volleybal Zaken ook al schrijft hebben we een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig hebben we gehoord dat per 5 juni de sport weer verder open gaat. Meer informatie hierover zul je binnenkort ontvangen.
 
De recreantencommissie

 

 

Crazy 88

De activiteitencommissie heeft voor de ABC een leuke activiteit georganiseerd.

Je gaat in groepjes 88 fantastische "Crazy" opdrachten uitvoeren die je op foto of video gaat vastleggen.

Op 12 juni van 15:00 - 17:00 uur, verzamelen op het Pastoor Vullingsplein.

 

 

 

Jeugdbingo

Ook dit jaar wordt er door de activiteitencommissie weer een Knotsgekke Jeugdbingo georganiseerd.

Deze vindt plaats op 19 juni in 't Groenwoud.

We beginnen om 14:00u en het duurt tot 16:00u.

 

 

 

Sponsoren
Graag willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken voor het ondersteunen van onze club dit jaar. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

Klik op de naam van de sponsor voor een link naar de website.

Coenders Lottum
ZON Fruit & Vegetables
Holland Flower
Straten Schilderwerken
Cafetaria Harry
Clevers IJssalon
't Haeren

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

Website SV Aspargos

Facebook

Email

 

 

Copyright © 2021 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp