April 2021: jaargang 3, editie 3

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws.  Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.

Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

 

 

Paasactie jeugd

Dit jaar kon het jaarlijkse paaseieren zoeken weer niet doorgaan. Daarom was er een alternatieve paasactie voor de jeugd. Voor een impressie, een aantal foto's staan hieronder, de rest kunt u vinden via deze link.
 

 

 

 

 

Beste leden,
 
Wat een seizoen en welke competitie? 
Ook het seizoen 2020-2021 stond wederom in het teken van Covid19, hadden we aan het begin van het seizoen nog de hoop om na een aangepaste start toch zeker de tweede seizoenshelft te kunnen gaan spelen zoals we voor Covid19 ook konden spelen. Helaas bleek niets minder waar en werden we zelfs harder getroffen dan seizoen 2019-2020.
Als (Dagelijks) Bestuur hebben we getracht jullie allemaal middels onze maandelijkse nieuwsbrief te blijven informeren over de stand van zaken voor ons als vereniging, dit bleek als binnensportvereniging beduidend minder te zijn dan de buitensporten zoals voetbal en tennis. Op het moment dat er versoepelingen voor de sport werden aangekondigd hebben we deze binnen het bestuur met beide handen aangegrepen en aan jullie, onze leden, aangeboden. 
Desondanks snappen we als bestuur dat het voor de sporters als een verloren jaar gezien kan worden en daarom hebben we als (Dagelijks) Bestuur besloten ook voor het seizoen 2020-2021 een restitutie te verlenen aan alle sportende leden. 
Omdat er nog een aantal kostenposten niet helemaal duidelijk zijn en ook de inkomsten kant niet volledig in beeld is, kunnen we jullie op dit moment nog geen exacte getallen geven over de restitutie maar deze zal voor alle spelende leden gelden ongeacht of je wel of niet verder gaat met volleybal mits tijdig aan de (contributie)betalingsverplichting is voldaan.
 
De reden om het ondersteunend en familielidmaatschap buiten de restitutie te laten vallen zijn de kosten die wij als vereniging maken voor elk ingeschreven lid (denk hierbij o.a. aan softwareprogramma’s, bankkosten en de activiteiten die toch door konden gaan).
In de nieuwsbrief van mei zullen we proberen duidelijkheid te verschaffen in de bedragen of percentages welke we aan de spelende leden restitueren zodat wij u de restitutie eerder kunnen terugbetalen dan dat de contributienota voor het nieuwe seizoen bij u in de (digitale) postbus valt.
 
Hopende u voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd maar mocht bovenstaand toch nog vragen oproepen kunt u gerust mailen en/of bellen met een van de Dagelijks Bestuursleden.
 
Namens het Bestuur,
 
Gert Benders
Secretaris
 

 

 

Sponsoren
Graag willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken voor het ondersteunen van onze club dit jaar. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de tweede seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp