Van:                                            SV Aspargos <aspargosnieuwsbrief@gmail.com>

Verzonden:                             donderdag 17 september 2020 22:31

Aan:                                            Pieter Verstegen

Onderwerp:                            Nieuwe Clubnieuws van september met de laatste info

 

 

September 2020: jaargang 2, editie 9

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws.  Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.

Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Woordje van de voorzitter

 

Beste leden, 

Voor een aantal teams is het seizoen al begonnen en voor een aantal moet het nog beginnen. Met wellicht de vreemdste start ooit…. . Wat is volleybal zonder een gezamenlijke yell, zonder publiek, zonder……. . Helaas kunnen we niet anders dan ons houden aan de RIVM-richtlijnen. We verzoeken dan ook iedereen (lid of geen lid van SV Aspargos) om zich hieraan te houden. Twijfel je? Neem dan contact op met je huisarts of GGD. 
Toch gebeuren er achter de schermen ook weer leuke en mooie dingen. Er wordt hard getraind en alle teams zijn inmiddels voorzien van een trainer en coach. Toch blijft het aanbod van vrijwilligers vaak een probleem. Dus nogmaals mijn oproep om je hulp aan te bieden voor wie dit nog niet heeft gedaan. Vele handen maken licht werk. 

Ondanks de Corona crisis hebben we ook weer wat leuke activiteiten op de planning staan voor de jeugd! Dit kan natuurlijk gezien hiervoor andere regels gelden. Hou hiervoor de nieuwsbrieven in de gaten en kijk hiervoor ook op onze site. De oudere onder ons moeten gewoon nog iets langer wachten.
Rest mij te zeggen dat ik jullie, ondanks de gehele Corona crisis, toch een leuk, gezellig en sportief seizoen toe wens.
Save the date: vrijdag 6 november: Algemene Ledenvergadering
 
Met sportieve groet
Barry Peute 
Voorzitter SV Aspargos

 

 

Regelgeving start competitie en COVID-19

 
Afgelopen weken heeft het bestuur van SV Aspargos regelmatig vergaderd over de maatregelen die ingesteld zijn om ondanks de Covid-19 problematiek toch te starten met de volleybal competitie.

 1. Voor alle trainingen van SV Aspargos geldt een registratieplicht van spelende leden in de sporthal bij trainingen georganiseerd door SV Aspargos. De trainers hebben hiervoor formulieren, zij vullen de namen in en zorgen ervoor dat de formulieren bewaard worden (maximaal 2 weken).
 2. Voor het horeca deel van ’t Haeren geldt een aparte registratie systeem. 
 3. Bij trainingen vragen we dringend om met zo min mogelijk ouders en of leden te komen, in principe alleen diegene die trainen en ouders voor het direct begeleiden en omkleden van jeugdleden. Let op dat het maximaal aantal leden van 12 jaar en ouder per kleedlokaal 6 is.
 4. Bij de wedstrijden zijn er voor de leden van SV Aspargos geen kleedlokalen beschikbaar, deze zijn nodig om o.a. tegenstanders om te kunnen laten kleden. Zorg ervoor dat je dus thuis al omgekleed bent en dat je na afloop thuis gaat douchen. Mocht je toch kleedlokaal gebruikt hebben neem daarna al je spullen mee naar de sporthal aangezien het kleedlokaal daarna voor andere verenigingen en of sporten in gebruik kan zijn.

Verder dienen de bovenstaande regels aangevuld te worden met:

 1. Bij uitwedstrijden gelden er tijdens het reizen de regels volgens het RIVM, dus mondkapjes gebruiken.
 2. Zolang de corona maatregelen van kracht zijn zal er geen mini van de week zijn en zal er bij de CMV-wedstrijden geen ranja aangeboden worden.
 3. Tijdens het sporten (trainen en wedstrijden) mag er niet gezongen of ge-yelld worden; ook high fives en handen schudden met anderen (ook andere teams e.d.) mogen niet.
 4. Ga met zo min mogelijk mensen naar de wedstrijden, zowel thuis als uit, mocht publiek wel welkom zijn kan dat in een team-app gecommuniceerd worden
 5. Bekijk voor uitwedstrijden eerst de site van de vereniging waar je gaat spelen of er speciale regels zijn en of publiek überhaupt de accommodatie van de tegenstander kan bezoeken.
 6. Per wedstrijddag zal er bekeken worden hoe de kleedruimtes in 't Haeren kunnen worden verdeeld.
 7. De Nevobo schrijft voor dat er 1 begeleider aanwezig mag zijn tijdens cmv-toernooien. Indien een team er voor kiest met 2 begeleiders te gaan, houdt er dan rekening mee dat dit niet toegestaan wordt door de organiserende vereniging..
 8. Raadpleeg de NeVoBo-site voor de laatste adviezen van de bond: Link
 9. Voor alle andere vragen waarop door ons of de NeVoBo geen antwoord gegeven wordt gelden de regels van het RIVM.

 

Op bepaalde dagen zal de tribune geopend zijn voor publiek, op onze tribune zijn maximaal 11 plaatsen beschikbaar. Per plaats zouden maximaal 2 personen uit 1 huishouden mogen staan. Bij de ‘ingang’ van de tribune zal een mand staan met 11 voorwerpen erin. Als alle voorwerpen uit de mand op zijn is vanaf dat moment de tribune gesloten. Indien er ondanks deze regel te veel personen naar de tribune gaan zal de tribune per direct voor iedereen en tot nader order gesloten worden en blijven.
Het kan zijn dat er ook in de speelhal zelf mogelijkheden zijn om als supporter naar de wedstrijden te komen kijken. Wanneer dit wel of niet is weten wij vooraf niet!
Indien de hal ook voor publiek open is mag het publiek de hal pas betreden nadat de sporters, begeleiders en wedstrijdfunctionarissen op het speelveld aanwezig zijn. Het betreden van de hal mag alleen met speciaal daarvoor geschikt schoeisel dat NIET buiten gedragen is (wij hebben geen overschoenen e.d.) of op sokken. Er mag ook niet meer publiek in de hal dan dat er stoelen in de hal staan. Het publiek MOET verder zitten. Natuurlijk zullen we ook iedereen uit de zaal moeten verwijderen als men zich niet aan de regels houdt.

Wij hopen dat ondanks deze strikte regels alle sporters een leuk volleybalseizoen zullen hebben. Alle supporters alvast hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking.
 
Bestuur SV Aspargos

 

Huldiging van onze kampioen MB1, JC1 en CMV-N4.1
Hier staan nog meer foto's

 

 

 

 

 

Sponsoren
Graag willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken voor het ondersteunen van onze club dit jaar. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

Klik op de naam van de sponsor voor een link naar de website.

Coenders Lottum
ZON Fruit & Vegetables
Holland Flower
Straten Schilderwerken
Cafetaria Harry
Clevers IJssalon
't Haeren

 

We hebben nog geen video voor deze clubnieuws. Maar we nodigen het Dames 2 team uit om een video te maken voor het volgende Clubnieuws in oktober.

 

Cursus: Weet jij hoe je een leven moet redden?

Sporten is gezond, voor jong en oud. Binnen Aspargos lopen vele enthousiaste vrijwilligers rond die wekelijks zorgen voor veel sportplezier. De vrijwilligers houden jullie op vele vlakken in de gaten. Zo kan het ook wel eens voorkomen dat iemand niet zo lekker wordt tijdens een activiteit. Het is belangrijk dat we die signalen weten te herkennen en hiernaar te handelen. 
 
Ik kan het persoonlijk weten hoe belangrijk het is. Tijdens een wandeling heb ik begin dit jaar een plotse hartstilstand gekregen. Door acuut ingrijpen van omstanders en zeer goed handelen heb ik (tegen de ervaringscijfers in) de stilstand weten te overleven. Degene die mij door reanimatie heeft gered had toevallig vrij recentelijk een cursus gevolgd bij een andere vereniging in Grubbenvorst. Jullie begrijpen wel dat ik hem enorm dankbaar ben. Je moet het maar durven te doen in zo’n situatie. 
 
Het is belangrijk dat meer mensen basiskennis hebben van de signalen wanneer iemand onwel wordt en hoe te handelen. Ik steun SV Aspargos met het opzetten van een cursus voor trainers en coaches en moedig jullie vooral ook aan om deel te nemen. Ik hoop dat het nooit nodig is maar bij nood; misschien red jij wel een leven! 
 
Hartelijke groet
Bas Klaassen
 
Binnenkort zal de MAC de trainers en coaches benaderen voor deze cursus.
Voor vragen stuur een e-mail naar mac@aspargos.nl

 

Scheidsrechters
Klik hier om te kijken wanneer je moet fluiten of tellen
 

 

 

 

 

Agenda
 

31 oktober @ 15:00 - 18:30   CMV (N2 t/m N6) herfstactiviteit ’t Haeren

6 november @ 20:30              Algemene ledenvergadering      ’t Haeren
20 november                           ABC jeugdactiviteit

3 december                             Sinterklaas.                                  ’t Haeren

11 februari 2021                      Carnavalstoernooi / Ouder-kind                                                                toernooi                                       ’t Haeren

5 april 2021 @ 08:00 - 17:00  Paaseieren zoeken               Locatie volgt

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier
 op de website door
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2020 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp