Mei 2020: jaargang 2, editie 5

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws.  Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.

Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Margrit Vervoort

Het zal ongeveer 25 jaar geleden zijn toen de heren- en dames recreanten gezamenlijk de warming-up gingen doen. Deze zou verzorgd gaan worden door Margrit Vervoort. Ik had haar wel eens gezien en gesproken, maar verder kende ik haar niet zo goed. Zij was toen de 60 al gepasseerd. Voor mijn begrippen iemand op leeftijd (terwijl ik er nu anders over denk nu ik zelf zo oud ben).

Margrit kwam de hal binnen en stelde zich met een zwaar Duits accent voor. Ik dacht die warming-up wordt een makkie. Wat kan een mens zich vergissen. Al snel bleek dat zij over een ongekende lenigheid beschikte. Wij deden ons best om haar na te doen. We voelden spieren waarvan we niet wisten dat we ze hadden.

Later bleek dat zij ooit turnkampioen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen (D) was geweest. Margrit bleef deze warming-up tot bijna haar 80ste verzorgen. Thuis oefende ze elke dag, waardoor ze haar souplesse tot bijna het laatste jaar behield. Indrukwekkend.

Als mens was Margrit altijd heel belangstellend en maakte ze een praatje met iedereen. Zij was ook iemand die niet zonder deze aandacht kon. Daarom was de donderdagavond haar uitgaansavond.

Bij haar vertrek uit Grubbenvorst in 2015 verzorgde zij haar laatste warming-up. De foto spreekt voor zich.

Ze verliet Grubbenvorst om dichter bij haar kinderen te gaan wonen. Hier heeft ze nog diverse jaren van kunnen genieten. Zij overleed op 25 mei in Lochem op 87 jarige leeftijd.
Iemand om niet te vergeten.

Peter Wagemans

 

 

 

 

 

Sponsoren
Graag willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken voor het ondersteunen van onze club dit jaar. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

 

Volleyvlogvraag
In deze rubriek krijgt elke week een team of persoon de kans om een vraag te stellen aan een ander team, commissie of persoon. In het Clubnieuws van volgende maand wordt de vraag beantwoord in een filmpje, en mag de antwoordgever ook zelf een nieuwe vraag stellen.  
Heren Recreanten 1 stelden een vraag aan de meiden van N1.1. Die op hun beurt weer een erg leuke vraag hebben over de 'onesie-training' voor de dames van het nieuwe Dames Senioren 3. Klik hieronder snel om te weten te komen wat hun vraag is.

 

 

 

Activiteitenkalender:

14 januari: Jaarvergadering GC'93

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de tweede seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2020 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp