November 2019: jaargang 1, editie 11

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws. Het clubblad en de nieuwsbrief, zoals ze de afgelopen jaren zijn verschenen, worden vervangen door het SV Aspargos Clubnieuws. Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.
Er komen een aantal oude en vertrouwde rubrieken terug vanuit het clubblad en de nieuwsbrief. Denk hierbij aan informatie over recente activiteiten, de agenda en links met handige informatie.
Ook vinden jullie wat nieuwe rubrieken in deze mailing. Vind jezelf terug op foto's uit de oude doos of als supporter in de spotlight. Ook kun je kijken of iemand iets van jou wil weten in de volleyvlogvraag. 
Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Notulen Algemene Leden Vergadering

Op 7 november vond onze algemene leden vergadering plaats. Klik hier voor de notulen. 

 

 

Zilvere Spargos

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werd ook dit jaar de Zilvere Spargos uitgereikt. Een unieke onderscheiding, die iemand binnen onze vereniging
krijgt​, die zich op een of andere manier zeer verdienstelijk heeft ingezet. Dit jaar is de keuze gevallen op Timo Wagemans. Timo is sinds 1998 lid van de vereniging en heeft  al vele functies vervuld. Zo heeft hij de VT2 trainerscursus gevolgd en met succes afgerond, is hij actief geweest als kampleider, ​is hij nog steeds actief als trainer en in het verleden ​heeft hij ook deel uitgemaakt van de Commissie Volleybal Zaken. Namens de vereniging wensen wij Timo erg veel plezier met deze mooie onderscheiding en hopen wij dat hij nog jaren deel zal uitmaken van onze vereniging.  ​

 

 

 

ABC-activiteit

Op 22 november was het weer tijd voor onze jaarlijkse ABC-activiteit. Dit keer zijn de dames en heer gaan schaatsen in Grefrath! Na al dat vallen en opstaan hadden ze ook wel een lekkere kop warme chocomel verdiend.
Het was weer gezellig!

 

 

 

Sporttas en Sportbroek
 

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor 5 december? Dan neem contact op met de MAC commissie voor een mooie sporttas eo een zwarte sportbroek.
 
De sporttassen zijn beschikbaar in de maten M (lxbxh = 61x29x28 cm) en L (lxbxh = 70x32x34 cm). De sporttassen worden voorzien van de naam van SV Aspargos.
 
Kosten van deze tassen:
Maat M: €32.50
Maat L: €35.00
 
De Erima dames sportbroeken zijn verkrijgbaar in de maten 128 tot 176 en de maten 34 tot 46.
 
Kosten dames sportbroeken
Maat 128-176: €20.00 p/stk
Maat 34-46: €22.50 p/stk
 
De Erima heren sportbroeken zijn verkrijgbaar in de maten 128 tot 164 en de maten S-XXL.
 
Kosten heren sportbroeken
Maat 128-164: €12.50 p/stk
Maat S-XL:€15.00 p/stk

M
ocht je interesse hebben neem dan gerust contact op met een van de leden van de MAC of stuur een mail naar: kledingsvaspargos@gmail.com

 

 

 

Bedankje voor alle scheidsrechters en tellers!

Iedere thuiswedstrijd heeft een scheidsrechter en/of teller nodig. Om ervoor te zorgen dat iedere wedstrijd door kan gaan wordt er ieder jaar van onze actief spelende leden gevraagd om een of twee wedstrijden in het jaar van een ander team te fluiten of tellen. Dit kan zijn op zaterdag, zondag of door de week.

Het is natuurlijk een heel gepuzzel om dit schema te communiceren, zodat iedereen weet , wie wanneer wordt verwacht bij een wedstrijd (waarvoor dank aan Peter Wagemans). Daarnaast zijn er regels waar de scheidsrechter rekening mee moet houden bij het fluiten van wedstrijden.Ook vergt het vaak veel concentratie om alles goed te blijven overzien. 

We willen dan ook iedereen bedanken die zich inzet om middels het fluiten of tellen andere teams een leuke wedstrijd te laten volleyballen!

 

 

 

Uit de oude doos
SV Aspargos bestaat al sinds 1965. Al jaren wordt er tijdens het seizoen een ABC-activiteit gedaan. Maar onderstaande ABC-activiteit was wel heel pittig!

 

 

 

Sponsoren
Ook deze maand bedanken wij weer onze sponsoren die hun steentje bijdragen aan onze vereniging. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

 

Volleyvlogvraag
In deze rubriek krijgt elke week een team of persoon de kans om een vraag te stellen aan een ander team, commissie of persoon. In het Clubnieuws van volgende maand wordt de vraag beantwoord in een filmpje, en mag de antwoordgever ook zelf een nieuwe vraag stellen.  
De meiden van N4.1 stelden een vraag aan Heren Recreanten 1. Kijk het filmpje voor hun antwoord en kom erachter welke vraag zij aan wie hebben gesteld.  

 

 

 

Activiteitenkalender:

28 november: Sinterklaas training
14 januari: Jaarvergadering GC'93

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de eerste seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp