Maart 2019: jaargang 1, editie 3

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws. Het clubblad en de nieuwsbrief, zoals ze de afgelopen jaren zijn verschenen, worden vervangen door het SV Aspargos Clubnieuws. Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.
Er komen een aantal oude en vertrouwde rubrieken terug vanuit het clubblad en de nieuwsbrief. Denk hierbij aan informatie over recente activiteiten, de agenda en links met handige informatie.
Ook vinden jullie wat nieuwe rubrieken in deze mailing. Vind jezelf terug op foto's uit de oude doos of als supporter in de spotlight. Ook kun je kijken of iemand iets van jou wil weten in de volleyvlogvraag. 
Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Woordje van de voorzitter

Beste volleybal vrienden,

Het seizoen loopt alweer bijna ten einde. Terwijl enkelen net bekomen zijn van de carnaval, zijn anderen alweer bezig met het volgend seizoen (succes met de voorbereidingen). Ook zijn er teams die zich klaarmaken voor een mooi kampioenschap. Meisjes A kan 6 of 13 april kampioen worden. We hopen natuurlijk dat jullie dit gaat lukken. Succes allemaal!

 

 

 

 

C.m.v. toernooi zondag 17 maart

Eindelijk was er weer een toernooitje in Grubbenvorst voor onze jongste jeugdleden van niveau 1, 2 en 3. We moesten wel vroeg uit de veren. Om 8.45 uur kwamen de eerste teams al binnendruppelen samen met hun coaches en de nodige support van familieleden. Het beloofde een drukke ochtend worden met maar liefst 24 teams.
 
Ook onze scheidsrechters arriveerden mooi op tijd en kregen nog even de laatste instructies van Sylvie. Toch best spannend hoor als je voor het eerst scheidsrechter moet zijn bij een wedstrijd. Alle scheidsrechters  kwamen uit een van onze jeugdteams (JC1).
 
Na wat inspeeloefeningen, wat heen en weer rennen, vragen van ouders en coaches en een openingswoordje kon er om stipt 9.30 uur begonnen worden met de eerste wedstrijden. Enthousiaste kinderen en coaches op het veld en nog meer enthousiaste opa’s, oma’s en ouders op de tribune. Ook in de kantine was het gezellig druk en werden de nodige kopjes koffie geschonken. Kinderen die juichten omdat ze een punt maakten hoewel ze met 3-1 achter stonden. Het maakte niet uit want ze hadden plezier en daar gaat het om!
 
Er deden maar liefst vijf teams van SV Aspargos mee. In totaal waren er zes speelrondes waarna er een heuse prijsuitreiking plaatsvond.  Het was een beetje dringen, maar uiteindelijk ontvingen alle kinderen die meededen een mooie oorkonde en een bon om ranja te halen. Het was druk, maar heel gezellig deze morgen!
 
Graag willen wij nog alle lieve kinderen, scheidsrechters,  coaches en ouders bedanken die ons op deze morgen geholpen hebben om er een top toernooitje van te maken. En Mick en Petra bedankt voor de lekkere ranja. Voor nu wensen wij alle teams van SV Aspargos veel plezier en succes met de laatste wedstrijden van het seizoen!

 

 

 

SV Aspargos Aardbeien Actie

Beste jeugdleden en ouders,
 
Op vrijdagavond 10 mei staat onze jaarlijkse  verenigingsactiviteit ‘het verkopen van aardbeien’ op het programma. Om deze activiteit te realiseren kunnen wij jullie hulp goed gebruiken!
 
Deze actie valt of staat met vrijwilligers. Vrijwilligers zullen rondrijden in het dorp en de jeugd  begeleiden. Het zou fijn zijn als er ouders mee willen helpen.  Voor de cmv- jeugd (niveau 1 t/m 6) is deze actie verplicht. We gaan er dus vanuit dat al deze jeugdleden meedoen, de jeugdtraining vervalt deze dag.
Als er een reden is, wat natuurlijk kan, waardoor jullie zoon of dochter niet mee kan doen graag voor 27 april afmelden via
michelle_jacobs29@hotmail.com.
Op dit mailadres kun je je ook aanmelden als je als vrijwilliger wilt helpen, graag aangeven of je een auto ter beschikking hebt.

Wanneer? Vrijdag 10 mei 2018
Hoe laat? Om 17.45 uur (de activiteit duurt tot ongeveer 20.00/ 20.30 uur)
Waar? Vertrekpunt is bij Fam. Knops, Prof. Linssenlaan 5
 
Des te meer auto’s met chauffeurs er beschikbaar zijn des te sneller we klaar zijn. Kom dus allemaal helpen zodat wij ook dit jaar weer een mooie opbrengst kunnen ophalen voor onze vereniging!

 

 

 

Verkleed-ouder-kind toernooi

Donderdag 28 februari was weer het jaarlijkse ouder-kind toernooi. Alle kinderen van niveau 1 t/m 4 waren uitgedost in hun mooiste carnavalspakje. De kinderen namen het op tegen elkaar en tegen de ouders. Er werd gevochten voor elk punt. De warming-up  werd verzorgd onder begeleiding van "De Gekke Jetjes". Tot slot kreeg Veerle Crommentuyn de prijs als mooist verklede lid.
We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.

 

 

 

Uit de oude doos
SV Aspargos bestaat al sinds 1965. Door de jaren heen zijn er al heel wat kampioenschappen gevierd. Hieronder enkele uit het archief. 

 

 

 

Afsluitingsmiddag

Op 26 mei staat de jaarlijkse afsluiting van het seizoen op het programma in ‘t Haeren. Alle (ondersteunende) leden, ouders van jeugdleden, trainers en coaches zijn van harte welkom! Uiteraard mogen kinderen van onze leden ook meekomen. Het programma begint om 14.00 uur, waarna vanaf 14.30 uur de kampioenen worden gehuldigd en onze coaches worden bedankt. Daarna is er voor de jeugdleden en kinderen van leden een feestmiddag met muziek en spelletjes, alle (ondersteunende) leden, ouders, trainers en coaches kunnen nog gezellig napraten onder het genot van een hapje. Het programma duurt tot 19.00 uur. Het belooft weer een leuke en gezellige middag te worden, dus kom allemaal naar ’t Haeren!

 

 

Sponsoren
Ook deze maand bedanken wij weer onze sponsoren die hun steentje bijdragen aan onze vereniging. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

 

Volleyvlogvraag
In deze rubriek krijgt elke week een team of persoon de kans om een vraag te stellen aan een ander team of persoon. In het Clubnieuws van volgende maand wordt de vraag beantwoord in een filmpje, en mag de antwoordgever ook zelf een nieuwe vraag stellen.  
Heren 1 stelde vorige maand een vraag aan Dames 1 en Dames 2. Kijk het filmpje voor hun antwoord en kom erachter welke vraag zij aan wie hebben gesteld.  

 

 

 

Activiteitenkalender:
22 april: Paaseieren rapen

26 april: GC '93 Walking Dinner 

7 mei: GC '93 Rondleiding VVV Venlo
10 mei: Aardbeiden Actie
26 mei: afsluitingsmiddag
14 t/m 16 juni: Jeugdkamp
11 juli: GC '93 Jeu de Boules
4 augustus: GC '93 Fietstocht
25 oktober: GC '93 Beugelavond

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de tweede seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp