Januari 2019: jaargang 1, editie 1.
Dit is de eerste editie van het SV Aspargos Clubnieuws. Het clubblad en de nieuwsbrief, zoals ze de afgelopen jaren zijn verschenen, worden vervangen door het SV Aspargos Clubnieuws. Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.
Er komen een aantal oude en vertrouwde rubrieken terug vanuit het clubblad en de nieuwsbrief. Denk hierbij aan informatie over recente activiteiten, de agenda en links met handige informatie.
Ook vinden jullie wat nieuwe rubrieken in deze mailing. Vind jezelf terug op foto's uit de oude doos of als supporter in de spotlight. Ook kun je kijken of iemand iets van jou wil weten in de volleyvlogvraag. 
Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Bingo
Ook dit jaar vond de bingo weer plaats. We begonnen op 17 januari met de bingo voor alle volwassen leden, partners, coaches en ouders. 
Het was weer een ouderwets gezellige avond. 
Op 19 januari werd er door onze jeugdleden bingo gespeeld. Iedereen ging weer met een leuk prijsje naar huis. 
Klik hier voor de link naar de website voor meer foto's van de bingo voor de jeugd en volwassenen.

 

 

 

 

Woordje van de voorzitter
Voor u ziet u de eerste oplage van clubnieuws! Dit komt ter vervanging van de nieuwsbrief en het clubblad. Verder wil ik van dit moment gebruik maken om u allemaal een mooi, gezond en sportief 2019 toe te wensen. Ik hoop dan ook dat we elkaar veelvuldig mogen tegenkomen bij de diverse activiteiten van SV Aspargos. Ook dit jaar zijn weer meerdere leden betrokken bij de Gekke Maondaags Vereniging de Plaggenhouwers. Ik wil dan ook prins Ed Camps met zijn adjudanten Tom van Bekkum en Guus Aarts van harte feliciteren. Ook kiengerprins Kai Peute met zijn prinses Mette van de Beucken  en de beide adjudanten Paulina Kaczmarcyk en Finn Beurskens wil ik via deze weg feliciteren. Het feliciteren van jeugdprins Bram Seuren met zijn adjudanten Bob Hegger en Kyra van Leeuwe en de jeugdvors Isa Bergs, de kersverse ouderenprins Jan Roodbeen met zijn adjudanten Jan Rievers en Wiel Verhofstad, kan dan natuurlijk niet uitblijven. Laten we er met z’n allen een mooi seizoen van maken. 

Barry Peute 
Voorzitter SV Aspargos 

 

 

Uit de oude doos
In het voorjaar vond altijd het jaarlijkse SV Aspargos Prinsenbal plaats. Een traditionele feestavond die op dit moment helaas niet meer plaatsvindt. Reden te meer om jullie mee te laten genieten van wat foto's van het prinsenbal in 2004. Wil je de rest van de foto's ook nog bekijken? Klik dan hier.

 

 

 

 

Supporters in the Spotlight
Bij elke thuiswedstrijd is het natuurlijk leuk als er supporters zijn, want dat volleyt een heel stuk leuker! Vandaar dat wij de supporters regelmatig in the spotlight gaan zetten. Bij het CMV toernooi van 25 november, waar er drie teams van SV Aspargos weer vol voor de winst gingen, waren er weer veel gezellige supporters. We hadden deze keer lekkere koekjes voor onze lieve supporters en die vielen goed in de smaak! Bedankt supporters!!! Wij zijn benieuwd wie we de volgende keer weer boven op de tribune in 't Haeren treffen. Dus wie weet kom je ons tegen met wat lekkers... 

 

 

Sponsoren
Allereerst willen wij graag Andmore Vormgeving bedanken voor de hulp bij de vormgeving van het SV Aspargos Clubnieuws. 
Ook deze maand bedanken wij weer onze sponsoren die hun steentje bijdragen aan onze vereniging. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

Klik op de naam van de sponsor voor een link naar de website.

Bob Noten Uitvaartbegeleiding    
Franssen & Franssen   
Plus Benders 
Berden    
Bloemstudio '86    
Aleto Touringcars    
Stucadoorsbedrijf R. Seuren

 

Volleyvlogvraag
In deze rubriek krijgt elke week een team of persoon de kans om een vraag te stellen aan een ander team of persoon. In het Clubnieuws van volgende maand wordt de vraag beantwoord in een filmpje, en mag de antwoordgever ook zelf een nieuwe vraag stellen.  
De publiciteitscommissie bijt het spits af. Kijk het filmpje voor iets meer informatie en kom erachter welke vraag wij aan wie hebben gesteld.  

 

 

 

Activiteitenkalender:
21 februari:      Carnavalstraining
22 april:           Paaseieren rapen

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de tweede seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen
-
De pietentraining is al even geleden, maar de foto's staan nu op de website!

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

Grubbenvorst, 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp