December 2019: jaargang 1, editie 11

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws. Het clubblad en de nieuwsbrief, zoals ze de afgelopen jaren zijn verschenen, worden vervangen door het SV Aspargos Clubnieuws. Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.
Er komen een aantal oude en vertrouwde rubrieken terug vanuit het clubblad en de nieuwsbrief. Denk hierbij aan informatie over recente activiteiten, de agenda en links met handige informatie.
Ook vinden jullie wat nieuwe rubrieken in deze mailing. Vind jezelf terug op foto's uit de oude doos of als supporter in de spotlight. Ook kun je kijken of iemand iets van jou wil weten in de volleyvlogvraag. 
Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Notulen Algemene Leden Vergadering

Op 7 november vond onze algemene leden vergadering plaats. Klik hier voor de notulen. 

 

 

Olympisch kwalificatietoernooi volleybalsters in Apeldoorn!

De volleybalsters van Oranje krijgen van 7 t/m 12 januari 2020 een unieke kans om zich voor eigen publiek te plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio. De Nevobo is erin geslaagd om de organisatie van het Europees olympisch kwalificatietoernooi (OKT) binnen te halen, het laatste toernooi waar een ticket voor Tokio kan worden verdiend. Nederland strijdt met zeven andere landen om één beschikbaar ticket. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Apeldoornse Omnisport.

Samen met 32 leden gaan we hier naar toe! We zullen jullie in de nieuwsbrief van januari laten weten hoe het is geweest! 

 

 

 

 

Pietentraining

Ook dit jaar hebben de pieten van Sinterklaas weer kunnen meetrainen op donderdag 28 november, maar of dat helemaal goed ging?! In ieder geval hebben de kinderen en de pieten een hele leuke avond gehad! Klik hier voor alle foto's. 

 

 

 

 

 

Uit de oude doos
SV Aspargos bestaat al sinds 1965. Al jaren komen pieten meetrainen met onze jeugdleden. In het verleden kwam zelfs Sinterklaas nog even langs. 

 

 

 

Sponsoren
Graag willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken voor het ondersteunen van onze club dit jaar. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

 

Volleyvlogvraag
In deze rubriek krijgt elke week een team of persoon de kans om een vraag te stellen aan een ander team, commissie of persoon. In het Clubnieuws van volgende maand wordt de vraag beantwoord in een filmpje, en mag de antwoordgever ook zelf een nieuwe vraag stellen.  
Heren Recreanten 1 stelden een vraag aan de meiden van N1.1. Die op hun beurt weer een erg leuke vraag hebben over de 'onesie-training' voor de dames van het nieuwe Dames Senioren 3. Klik hieronder snel om te weten te komen wat hun vraag is.

 

 

 

Activiteitenkalender:

14 januari: Jaarvergadering GC'93

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de eerste seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten
-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp