Juni 2019: jaargang 1, editie 7

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws. Het clubblad en de nieuwsbrief, zoals ze de afgelopen jaren zijn verschenen, worden vervangen door het SV Aspargos Clubnieuws. Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.
Er komen een aantal oude en vertrouwde rubrieken terug vanuit het clubblad en de nieuwsbrief. Denk hierbij aan informatie over recente activiteiten, de agenda en links met handige informatie.
Ook vinden jullie wat nieuwe rubrieken in deze mailing. Vind jezelf terug op foto's uit de oude doos of als supporter in de spotlight. Ook kun je kijken of iemand iets van jou wil weten in de volleyvlogvraag. 
Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

We hopen dat jullie allemaal een leuke vakantie hebben gehad en klaar zijn voor het nieuwe seizoen!

Let op; de trainingen starten weer in de week van 19 augustus.

 

 

Wet AvG (algemene verordening gegevensbescherming)

Als vereniging moeten we aan deze wetgeving voldoen, wat onder andere inhoudt dat voor leden duidelijk is welke persoonsgegevens bewaard worden, waar en hoe deze bewaard worden, voor wie deze toegankelijk zijn en hoe lang deze na beëindiging van het lidmaatschap nog in de administratie opgenomen blijven. SV Aspargos heeft hiervoor een privacyverkaring opgesteld, waar al deze informatie in te vinden is. Van alle leden dient er daarnaast een toestemmingsformulier in de administratie van SV Aspargos opgenomen te worden. Hierin geef je toestemming welke persoonsgegevens SV Aspargos mag verspreiden op bijvoorbeeld internet en social media. Een deel van de leden heeft dit formulier al ingevuld, een deel nog niet. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, print het formulier dan via de website uit en lever dit in bij Gert Benders. Alle informatie is te vinden op de website via deze link: http://aspargos.nl/aanmelding/

 

 

 

Activiteitenkalender:
25 oktober: GC '93 Beugelavond

 

 

 

 

Copyright © 2019 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp