April 2019: jaargang 1, editie 4

Dit is het SV Aspargos Clubnieuws. Het clubblad en de nieuwsbrief, zoals ze de afgelopen jaren zijn verschenen, worden vervangen door het SV Aspargos Clubnieuws. Een maandelijkse mailing om jullie als leden op de hoogte te houden van wat er speelt.
Er komen een aantal oude en vertrouwde rubrieken terug vanuit het clubblad en de nieuwsbrief. Denk hierbij aan informatie over recente activiteiten, de agenda en links met handige informatie.
Ook vinden jullie wat nieuwe rubrieken in deze mailing. Vind jezelf terug op foto's uit de oude doos of als supporter in de spotlight. Ook kun je kijken of iemand iets van jou wil weten in de volleyvlogvraag. 
Blijf voor de laatste actuele nieuwtjes kijken op de website.
Hebben jullie leuke ideeën, wensen of nieuwtjes, mail ze gerust naar publiciteit@aspargos.nl
We wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe!

 

Kampioenschap
 

Gefeliciteerd meiden A1 met het behalen van het kampioenschap!
Wat een knappe prestatie!

 

 

 

Paaseieren Rapen

Tweede Paasdag werd samen met Schutterij St Jan het jaarlijkse paaseieren rapen georganiseerd. Wat was het weer leuk, mede door het prachtige weer! Wil je alle foto's bekijken? Klik dan hier.

 

 

 

SV Aspargos Aardbeien Actie

Beste jeugdleden en ouders,
 
Op vrijdagavond 10 mei staat onze jaarlijkse  verenigingsactiviteit ‘het verkopen van aardbeien’ op het programma. Om deze activiteit te realiseren kunnen wij jullie hulp goed gebruiken!
 
Deze actie valt of staat met vrijwilligers. Vrijwilligers zullen rondrijden in het dorp en de jeugd  begeleiden. Het zou fijn zijn als er ouders mee willen helpen.  Voor de cmv- jeugd (niveau 1 t/m 6) is deze actie verplicht. We gaan er dus vanuit dat al deze jeugdleden meedoen, de jeugdtraining vervalt deze dag.
Als er een reden is, wat natuurlijk kan, waardoor jullie zoon of dochter niet mee kan doen graag voor 27 april afmelden via
michelle_jacobs29@hotmail.com.
Op dit mailadres kun je je ook aanmelden als je als vrijwilliger wilt helpen, graag aangeven of je een auto ter beschikking hebt.

Wanneer? Vrijdag 10 mei 2018
Hoe laat? Om 17.45 uur (de activiteit duurt tot ongeveer 20.00/ 20.30 uur)
Waar? Vertrekpunt is bij Fam. Knops, Prof. Linssenlaan 5
 
Des te meer auto’s met chauffeurs er beschikbaar zijn des te sneller we klaar zijn. Kom dus allemaal helpen zodat wij ook dit jaar weer een mooie opbrengst kunnen ophalen voor onze vereniging!

 

 

 

Afsluitingsmiddag

Op 26 mei staat de jaarlijkse afsluiting van het seizoen op het programma in ‘t Haeren. Alle (ondersteunende) leden, ouders van jeugdleden, trainers en coaches zijn van harte welkom! Uiteraard mogen kinderen van onze leden ook meekomen. Het programma begint om 14.00 uur, waarna vanaf 14.30 uur de kampioenen worden gehuldigd en onze coaches worden bedankt. Daarna is er voor de jeugdleden en kinderen van leden een feestmiddag met muziek en spelletjes, alle (ondersteunende) leden, ouders, trainers en coaches kunnen nog gezellig napraten onder het genot van een hapje. Het programma duurt tot 19.00 uur. Het belooft weer een leuke en gezellige middag te worden, dus kom allemaal naar ’t Haeren!

 

 

Uit de oude doos
SV Aspargos bestaat al sinds 1965. Door de jaren heen zijn er al heel wat paaseieren gevonden. Waaronder in 1981, 1983 en 2004. Zie hieronder enkele foto's uit ons archief. 

 

 

 

Sponsoren
Ook deze maand bedanken wij weer onze sponsoren die hun steentje bijdragen aan onze vereniging. Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons.

 

Klik op de naam van de sponsor voor een link naar de website.

Berden 
Bob Noten Uitvaartbegeleiding    
Bloemstudio '86    
Stucadoorsbedrijf R. Seuren
Ijssalon Clevers
't Haeren
Wijnen Square Crops

 

Volleyvlogvraag
In deze rubriek krijgt elke week een team of persoon de kans om een vraag te stellen aan een ander team of persoon. In het Clubnieuws van volgende maand wordt de vraag beantwoord in een filmpje, en mag de antwoordgever ook zelf een nieuwe vraag stellen.  
Dames 1 en Dames 2 stelde vorige maand een vraag aan Dames Recreanten 1. Kijk hier naar hun reactie en aan wie zij hun vraag gesteld hebben!

 

 

 

Activiteitenkalender:

26 april: GC '93 Walking Dinner 

7 mei: GC '93 Rondleiding VVV Venlo
10 mei: Aardbeiden Actie
26 mei: afsluitingsmiddag
14 t/m 16 juni: Jeugdkamp
11 juli: GC '93 Jeu de Boules
4 augustus: GC '93 Fietstocht
25 oktober: GC '93 Beugelavond

 

 

Links naar handige informatie
Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef ze via dit formulier op de website door
-
Klik hier voor het scheidsrechterschema van de tweede seizoenshelft
-
Kijk hier voor de competitie informatie van jeugd, senioren en recreanten

-
Klik hier voor het formulier om een nieuwe sportbroek te bestellen

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 SV Aspargos, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van SV Aspargos.

Our mailing address is:

SV Aspargos

Struikheide 9

grubbenvorst, Li 5971 GB

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp